Sök Mina sidor Meny & Sortiment

Varumärken

ENWE Batteritjänst är distributör av bland annat Panasonic, Renata och Cameron Sion.

Panasonic Batterier

Panasonic
Värnar om miljön

Panasonic är ett innovativ och miljövänligt företag med ett globalt perspektiv. Man strävar efter att bli det mest Eco vänliga företaget i elektronikindustrin 2018.

Vad många inte känner till är att Panasonic säljer fler batterier än någon annan tillverkare i världen. Panasonic är idag inte bara ett av världens mest kända varumärken utan också ett av de mest tillförliterliga.

Många förknippar Panasonic med hemelektronik och detta är väsentligt när det gäller batterier.

Som ledande i forskning och utveckling av batteriapplikationer har Panasonic på ett tidigt stadium vetskap om vart marknaden är på väg, samt vilka krav som kommer att ställas på nästa generations batterier.

Korta fakta:

 • 24 Fabriker i 15 länder, täcker alla regioner.
 • 75 års erfarenhet av batteritillverkning
 • 19200 anställda på de olika kontinenterna
 • 6 miljarder batterier tillverkas av Panasonic per år.

Varför Panasonic Batterier i butiken?

Panasonic Batterier ger dig många fördelar!

 • Ett komplett sortiment av batterier - ALLT FINNS!
 • Personlig service ger säljande hyllor/exponeringar.
 • Tillgång till samtliga batterier, som finns i Sverige inom 24h.
 • Kredit på leveranser i 20- 30 dagar från leveranstillfället.
 • Aktiviteter som driver försäljning ur butik >> ger ökad lönsamhet.
 • Fackhandels sortiment till DVH priser.
 • Distributionsbil för direktleverans till butik.
 • Samt Panasonics stora Miljöfokusering (Svanen, Eu Ecolabel, Eco ideas..)


Köpbetéende konsumenter:

 • 50% av koncumenterna skriver upp batterier på sin inköpslista.
 • 50% av konsumenterna impulsköper batterier.


Anti-Läckage

Panasonic har utvecklat en helt ny design på sina batterier för att förebygga läckage. Panasonic hävdar att batterierna inte läcker så länge de används och lagras korrekt (detta visas på batterierna med ny logotyp.)

Nytt utseende på Panasonics Alkaliska sortiment.

Panasonic kommer att ha den nya 10-Years Protection-loggan på sitt alkaliska sortiment för att visa den långa lagringstiden på dessa batterier.

 

Läs mer om Panasonics produkter på panasonic-batteries.com

Renata Batterier

Renata
”The Swiss Power Source"

Renata är en del av Swatch Group. De är marknadsledande inom produktionsteknik av knappcellsbatterier, och deras batterier sitter fabriksmonterade i allt från ordinära klockor till de riktigt dyrbara, kända märkena. Detta borgar för hög kvalitet.

De är en av de tre största producenterna av knappceller världen över och jobbar kontinueligt för att uppnå den höga kvalitet våra kunder förväntar sig. I nära samarbete med marknaden utvecklar de innovativa, prisvärda och miljövänliga lösningar för armbandsur och industriella applikationer. Renata har en väldigt nära kontakt med forsknings- och utvecklingsavdelningarna (FoU) hos de flesta Schweiziska klocktillverkare, och samarbetar med klocktillverkare, främst i Schweiz men även i Asien.

Renata har mer än 4 års erfarenhet av att tillverka klockbatterier UTAN kvicksilver, och har ett komplett sortiment av batterier utan kvicksilver.

Renata har satt ett riktmärke för sina batterier och sitt nya koncept med enastående kvalitet på 0% kvicksilver silveroxid i sina knappceller.

 

Läs mer om Renatas produkter på renata.com

Cameron Sino

CST Ltd grundades år 2000 i Hong Kong och sålde till en början endast mobiltillbehör såsom mobilskal, displayskydd, högtalare och mobilbatterier. Efter ett par framgångsrika år valde man att enbart nischa in sig inom försäljningen av batterier och batteritillbehör med målet att bli ledande inom marknaden och kunden enda självklara val av batterileverantör.

År 2004 släpptes det första Cameron Sino-batteriet ut på marknaden och för en snabbare och smidigare leverans till slutkunden infördes något som kallas "dropshipping", vilket innebar att produkterna kunde levereras från tillverkare/distributör direkt till kund, utan mellanhänder. Detta innebar naturligtvis ett stort affärsstrategiskt genomslag för CST Ltd på den globala handelsmarknaden.

År 2007 hade försäljningen av batterier ökat så lavinartat att en batterifabrik sattes upp i Kina för att på ett bättre och effektivare sätt kunna möta efterfrågan.

I takt med den snabba utvecklingen inom telekommunikation, växte även behovet av batterier med bra kvalitet och hög kapacitet. Det är nu den första Extendended Battery med dubbel kapacitet än standardbatterierna gör sin entré på marknaden. Samtidigt får Cameron Sino ett genombrott på en av världens största elektronikmässa, CES2008, som hålls i Los Angeles och det är nu som Europa och USA blir den huvudsakliga distributionsmarknaden för Cameron Sino.

År 2011 riktar CST Ltd in sig på den kinesiska marknaden. Man anställer ett särskilt team som ansvarar för hemsidan, marknadsföring, paketering och den verksamheten i övrigt. Ett år senare släpper Cameron Sino sitt premiumvarumärke X-Longer på markanden, ett specialdesignat batteri för teknikälskare (dem) med elektronikenheter där hög kapacitet och lång batteritid är viktigt och värderas högt.

CST Ltd har hittills utvecklat tre olika produkter som alla har olika funktioner och användningsområden. Dessa är:
Camero Sino, X-Longer och Extension. Extension är ett externt batteri för X-Longer med hög kapacitet och är idealiskt för laddning av bärbara datorer, surfplattor eller mobiltelefoner. (Extension-batteriet kommer med ett skal eller läderfodral inkluderat.)

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer